Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Fantasy Intimate Edition EdP 50 ml

Fantasy Intimate Edition EdP 50 ml

Britney Spears

Romanttinen ja viettelevä tuoksu, jossa aistikkaat kukat ja makeat vivahteet jättävät iholle lempeän tunteen ja päästävät jokaisen naisen intiimit fantasiat valloilleen.
49 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Fantasy Intimate Edition EdP
p88450338
v88450339
Britney Spears
EUR
49

Lisätietoja

Romanttinen ja viettelevä tuoksu, jossa aistikkaat kukat ja makeat vivahteet jättävät iholle lempeän tunteen ja päästävät jokaisen naisen intiimit fantasiat valloilleen. Sekoitus mehukasta litsiä, orvokin terälehtiä ja häivähdys italialaista sitruunaa antavat tuoksulle rohkeaa aistikkuutta. Sydäntuoksussa kielo, herkkä jasmiini ja fariinisokeri kietovat käyttäjän viettelevään huntuun ja saavat hänet lankeamaan omiin salaisiin paheisiinsa. Unelmista tulee totta, ja taustalla keinuvat hellästi vanilja, heliotrooppi ja valkoinen myski.
Koko:50 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331