Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Rose of No Man's Land EDP 50 ml

Rose of No Man's Land EDP 50 ml

Byredo

MATKA KAUKAISEEN, SYRJÄISEEN PAIKKAAN VAILLA HENKISYYTTÄ JA LUONNONKAUNEUTTA. KUIN TYHJÄSTÄ NÄKÖKENTTÄÄN ILMESTYY YKSITTÄINEN RUUSU TÄYNNÄ TUNNETTA JA ELINVOIMAA.
120 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

MATKA KAUKAISEEN, SYRJÄISEEN PAIKKAAN VAILLA HENKISYYTTÄ JA LUONNONKAUNEUTTA. KUIN TYHJÄSTÄ NÄKÖKENTTÄÄN ILMESTYY YKSITTÄINEN RUUSU TÄYNNÄ TUNNETTA JA ELINVOIMAA. YKSINÄINEN KUKKA ANTAA VOIMAA, TOIVOA JA VALOA. SE MUUTTAA VALJUN MAISEMAN HETKESSÄ KUVANKAUNIIKSI. ALKUTUOKSUSSA HÄIVÄHTÄVÄT MAUSTEINEN ROSÉPIPPURI JA RAIKKAAN RUUSUN TERÄLEHDET TEKEVÄT TUOKSUSTA SENSUELLIN, RAIKKAAN JA OPTIMISTISEN. TURKKILAISET RUUSUT, PUNAISET MAUSTEET JA HEDELMÄT SEKÄ VALKOINEN MERIPIHKA LUOVAT HIENOSTUNEEN, INTENSIIVISEN JA VANGITSEVAN TASAPAINON.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331