Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Instant Smooth Self Tanning
Instant Smooth Self Tanning

Instant Smooth Self Tanning

Clarins

Maaginen itseruskettava, joka antaa heti kasvoille ja dekolteelle pehmeyttä ja hehkua ja joka antaa asteittain luonnollisen päivettyneen sävyn iholle.
31,70 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Maaginen itseruskettava, joka antaa heti kasvoille ja dekolteelle pehmeyttä ja hehkua ja joka antaa asteittain luonnollisen päivettyneen sävyn iholle. Tuotteen karamellinväri antaa välittömästi raikkaan päivetyksen sekä helpottaa levittämistä. Tasoittaa heti ihon pintaa – juonteet ja huokoset täyttyvät ja näyttävät pienentyvän. Muutaman tunnin kuluessa iho saa luonnollisen, hehkuvan päivetyksen. Täydellinen kaikille, jotka haluavat itse vaikuttaa lopputulokseen. Ihanteellinen vaalealle iholle.
Sisältää mm. DHA:ta, erytruloosia: Antavat iholle tasaisen, pitkäkestoisen ja luonnollisen päivetyksen, Akaasia-mikrohelmet ja Aloe: Kosteuttaa, täyttää ja tasoittaa optisesti juonteita ja suuria huokosia.
Levitä tasaisesti kasvoille ja dekolteelle kuorinnan jälkeen. Vältä hiusrajaa ja kulmakarvoja.
Pese kädet huolellisesti käytön jälkeen.
Koko:30 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331