Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Everlasting Foundation+ 103 Ivory
Everlasting Foundation+ 103 Ivory
Everlasting Foundation+ 103 Ivory

Everlasting Foundation+ 103 Ivory

Clarins

Everlasting Foundation+ kestää jopa 18 tuntia. Nestemäinen koostumus imeytyy tehokkaasti ihoon levityksen yhteydessä, ja ihosta tulee välittömästi sileä.
46 €
103 Ivory
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Everlasting Foundation+
p88199883
v88199884
Clarins
EUR
46

Tuotearvostelut

Niina | 5.08.2019
Lempimeikkivoiteeni, vähän kuin kevyempi versio Estee Lauderin double wearista. Peittää hyvin ja pysyy riittävän hyvin. Tykkään myös hyvin miedosta ja lähes olemattomasta tuoksusta!
Marika | 10.04.2019
Pitkäkestoinen mutta kevyt meikkivoide joka jättää ihon virheettömäksi. Sävyjä todella hyvin vaaleaihoiselle!
Katri | 7.04.2019
Ennen tuotteen ostamista selailin siihen liittyviä arvosteluja. En tullut pettymään koostumukseen ja sävykin, 103 ivory, oli oikea valinta.

Lisätietoja

Everlasting Foundation+ kestää jopa 18 tuntia. Nestemäinen koostumus imeytyy tehokkaasti ihoon levityksen yhteydessä, ja ihosta tulee välittömästi sileä. Täydellinen iho aamusta iltaan ”high fidelity systemin” ansiosta. Se muodostaa iholla näkymättömän kalvon, jonka vuoksi pigmentti jakautuu tasaisesti ihon pinnalle ja pysyy paikallaan koko päivän ajan. Jokainen pigmentti sisältää aminohapon, joka pitää sen paikallaan kaikissa oloissa (talineritys, lämpö, kosteus, stressi jne.). Sisältää myös Clarinsin ainutlaatuista light-optimizing-yhdistettä, joka perustuu optiseen, valoa vangitsevaan, levittävään ja tehostavaan teknologiaan. Iho tuntuu sileämmältä, ja epätasaisuudet vähenevät silmin nähden. Kasvipohjaiset mikrotyynyt kosteuttavat ihoa koko päivän ajan.
Koko:30 ml
Ihotyyppi:Ikääntynyt|Normaali|Kuiva
Sävy:Beige
Peittävyys:Puolipeittävä
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331