Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Osta 2, saa -20% - osta 3, saa -30%: Koskee Lancome, Urban Decay, Kiehl`s, Biotherm ja YSL -tuotteita. 

Small Eyeshadow Blending Brush N° 22
Small Eyeshadow Blending Brush N° 22
Small Eyeshadow Blending Brush N° 22
Small Eyeshadow Blending Brush N° 22

Small Eyeshadow Blending Brush N° 22

DIOR BACKSTAGE

Diorin kapea ja tarkka luomivärisivellin N° 22 on saanut inspiraation Dior-näytöslavojen backstagella käytettävistä meikkivälineistä ja on suunniteltu helpon mutta täydellisen meikin tekoon.
35,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Small Eyeshadow Blending Brush
p90245762
v90245763
DIOR BACKSTAGE
EUR
35.9

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Diorin kapea ja tarkka luomivärisivellin N° 22 on saanut inspiraation Dior-näytöslavojen backstagella käytettävistä meikkivälineistä ja on suunniteltu helpon mutta täydellisen meikin tekoon. Kapea sivellin on ihanteellinen luomivärin tarkkaan levitykseen ja loihtimaan ammattimaisen virheettömiä varjostuksia silmän ulkonurkkaan. Ohut, pyöreästi ja viistosti muotoiltu siveltimen kärkiosa on erityisesti kehitetty tarkan silmämeikin tekoon. Luonnolliset ja erittäin pehmeät harjakset säilyttävät muotonsa ja varmistavat virheettömän, tarkasti kontrolloidun meikin teon. Suositellaan puuteri- sekä voidemaisten luomivärien levitykseen. Muista huolehtia siveltimien hygieniasta, käytä puhdistukseen säännöllisesti Dior Brush Cleanser -puhdistusainetta.
1. Levitä luomivärisävy koko liikkuvalle luomelle ja häivytä tasaisesti. 2. Jos haluat kirkastaa ilmettä ja lisätä valon hehkua katseeseen, lisää aavistus vaaleaa luomivärisävyä silmän sisänurkkaan. 3. Jos haluat näyttävästi rohkeamman ilmeen, lisää tummempaa sävyä silmän ulkonurkkaan.
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Sävy:Monivärinen
Peittävyys:Kevyesti peittävä
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331