Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Osta 2, saa -20% - osta 3, saa -30%: Koskee Lancome, Urban Decay, Kiehl`s, Biotherm ja YSL -tuotteita. 

Double Ended Brow Brush N° 25
Double Ended Brow Brush N° 25
Double Ended Brow Brush N° 25
Double Ended Brow Brush N° 25
Double Ended Brow Brush N° 25

Double Ended Brow Brush N° 25

DIOR BACKSTAGE

Diorin kaksipäinen kulmameikkisivellin N° 25, on saanut inspiraation Dior-näytöslavojen backstagella käytettävistä meikkivälineistä, se on suunniteltu helpon mutta täydellisen meikin tekoon.
32,30 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Double Ended Brow Brush
p90245754
v90245755
DIOR BACKSTAGE
EUR
32.3

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Diorin kaksipäinen kulmameikkisivellin N° 25, on saanut inspiraation Dior-näytöslavojen backstagella käytettävistä meikkivälineistä, se on suunniteltu helpon mutta täydellisen meikin tekoon. Ihanteellisesti muotoillun siveltimen avulla on helppo täyttää, muotoilla ja korostaa kulmat parilla vedolla. Litteä, viistopäinen sivellin täyttää ja muotoilee kulmat ammattimaisen tarkasti, ja harja sopii täydellisesti kulmien ja ripsien hellävaraiseen muotoiluun. Erittäin hienojakoiset ja pehmeät, synteettiset harjakset varmistavat virheettömän ja tarkasti kontrolloidun meikin teon. Muista huolehtia siveltimien hygieniasta, käytä puhdistukseen säännöllisesti Dior Brush Cleanser -puhdistusainetta.
1. Harjaa ensin kulmakarvat kartionmuotoisella harjapäällä. 2. Täytä ja muotoile kulmat sitten sivellinpäällä ja harjaa jälleen kulmat. 3. Ota sitten siveltimeen pieni määrä vahaa ja kiinnitä kulmat ylöspäin suuntautuvin vedoin.
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Sävy:Monivärinen
Peittävyys:Kevyesti peittävä
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331