DIOR dior asiantuntemus - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Juuri nyt saat –20% kasvojenhoitotuotteista! Käytä koodia KICKS20 kassalla. Voimassa sunnuntaihin saakka. Online only!

DIOR dior asiantuntemus

Dior on vakiinnuttanut asemansa kauneusbrändien johtavana couture-muodin ja avantgardistisuuden tuotemerkkinä. Diorin muotitalo juhlistaa naisten ainutlaatuista kauneutta ja uutta naisellisuuden voimaa matkalla kohti kestävämpää tulevaisuutta.

VUODESTA 1947 TÄHÄN PÄIVÄÄN

Ensimmäisestä muotinäytöksestään lähtien 12. helmikuuta 1947 muotisuunnittelija ja tuoksunluoja Christian Diorilla oli visio naisista, muodista ja kauneudesta kaikkialla maailmassa. Siitä lähtien Dior on vakiinnuttanut asemansa aikaansa edellä olevaksi brändiksi, joka omaa rikkaan perinnön. 30 Avenue Montaignen uudelleenavajaisissa Pariisissa Dior kutsuu vierailijoita tutustumaan ainutlaatuiseen ympäristöön, jossa kulttuuri ja historia muodostavat yhdessä unohtumattoman kokemuksen.

NAISTEN VOIMA

"Unelmani oli tehdä naisista kauniimpia ja onnellisempia", Christian Dior sanoi. Diorin muotitalo onkin halunnut tuoda esille jokaisen naisen naisellisuuden arvon tukemalla ja edistämällä heidän voimaansa ja tavoitteitaan. Women@Dior-ohjelma ja Dior Chin Up -kampanja ovat konkreettisia esimerkkejä tästä sitoumuksesta.

LUOMINEN TAITEENA

Diorin luovuus ja tietotaito ovat ainutlaatuisia. Dior-meikkien couture-värien ja aisteja hellivien tekstuurien taustalla on Dior Makeupin luovan johtajan Peter Philipsin luovuus. Tuoksusarjassa näkyy nyt Francis Kurkdjianin, Diorin parfymööri-kehittäjän, lahjakkuus.

DIOR, SITOUTUNUT VASTUULLISEEN TULEVAISUUTEEN

Dior Beauty on sitoutunut ainesosiensa ekologiseen suunnitteluun ja läpinäkyvyyteen ja ottaa vuonna 2022 askeleen pidemmälle julkistamalla vastuullisen koostumuksen peruskirjansa. Diorin muotitalolla on myös omat puutarhansa Ranskassa ja ympäri maailmaa, missä kasvatettuja kukkia käytetään Diorin tuoksujen, meikkien ja ihonhoitotuotteiden valmistuksessa.

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331