Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus
Prestige Micro-Huile De Rose Advanced Serum 15 ml
Prestige Micro-Huile De Rose Advanced Serum 15 ml
Prestige Micro-Huile De Rose Advanced Serum 15 ml
Prestige Micro-Huile De Rose Advanced Serum 15 ml
Prestige Micro-Huile De Rose Advanced Serum 15 ml

DIORPrestige Micro-Huile De Rose Advanced Serum 15 ml

138 €
Vain muutama jäljellä!
Etsi tuote myymälästä
{0} jäljellä ilmaiseen toimitukseen
29,00 € jäljellä ilmaiseen toimitukseen
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Kotiinkuljetus
Kotiinkuljetus
Ensimmäinen* korjaava seerumi, joka hyödyntää Rose de Granville -ruusun tehoa varresta kukkaan korjaten intensiivisesti ja nuorentaen näkyvästi ihoa. 20 vuoden tutkimustyön tuloksena syntynyt koostumus sisältää uudistavaa ruusunmettä. Se aktivoi 10 000* mikrohelmeä, jotka sisältävät elvyttäviä ruusun mikroravinteita. Seuraavan sukupolven, 92 % luonnollista alkuperää olevan*** La Micro-Huile de Rose Advanced Serumin koostumus on nyt kaksi kertaa tiivistetympi****. Siinä yhdistyvät öljyn täyteläinen ravitsevuus ja seerumin syvävaikutteisuus.
Iho näyttää täyteläisemmältä jo ensimmäisellä levityksellä. Säännöllisellä käytöllä muutokset ihossa ovat näkyviä ja tuntuvia. Kuukauden käytön jälkeen iho näyttää kolme vuotta nuoremmalta.***** Ihon pinnalla näkyy miljoonia uusia ihosoluja.****** Iho tuntuu tiiviimmältä ja kiinteämmältä, kuin se täyttyisi sisältäpäin ja rypyt näyttävät selvästi vähentyneen. Kasvonpiirteet näyttävät kohotetuilta ja kauniimmilta. • Iho näyttää nuorekkaammalta 93 %:lla naisista.******
Dior Prestige, aikaa uhmaavien tuotteiden asiantuntija jo vuodesta 1999.
* Diorilla.
** 30 ml:n pullossa.
** Arvot perustuvat ISO 16128 -standardin osaan II ja toimittajien tietoihin, ja sisältävät veden osuuden.
**** Rose de Granville -ruususta peräisin olevissa mikroravinteissa verrattuna edelliseen koostumukseen.
***** Ihon tiheys mitattu kuukauden käytön jälkeen ultraäänitutkimuksella, 22 koehenkilöä joiden ikä oli 50–60-vuotta.
****** In vitro -testi.
******* Käyttäjätesti, 60 naista neljän viikon ajan. 20 vuoden tutkimustyön tuloksena Dior Science on tiivistänyt mikroravinteisiin ja tulehduksen aiheuttamaan ennenaikaiseen ikääntymiseen* liittyvän asiantuntevuuden yhteen ja samaan pulloon. Tuloksena on uudistunut, ikoninen ihonhoitotuote.
Kukan 22 elvyttävää mikroravinnetta toimii synergiassa uudistavan, varresta peräisin olevan mahlan kanssa korjaten ikääntymisen merkkejä.
Koostumus syväravitsee ihoa intensiivisesti ensimmäisestä levityksestä lähtien, minkä ansiosta ihosta tulee näkyvästi täyteläisempi. Iho näyttää kiinteämmältä, vahvemmalta ja sileämmältä vain viikossa.
Yhden pullollisen jälkeen iho on huomattavasti kiinteämpi. Rypyt näyttävät sileämmiltä ja kasvonpiirteet kaunistuvat, kuin iho korjautuisi sisältä käsin. Tuloksena on selkeämmät kasvonpiirteet ja hehkuva, aikaa uhmaava kauneus.
* Sään ja muiden ulkoisten tekijöiden aiheuttamat mikrovauriot. Diorille ainutlaatuinen, uudistava koostumus, joka sisältää 10 000* ravitsevaa mikrohelmeä äärimmäisen tiivistetyssä, uudistavassa ruusunmahlauutteessa. Siinä yhdistyvät öljyn täyteläinen ravitsevuus ja seerumin syvävaikutteisuus.
92 % luonnollista alkuperää oleva koostumus**, joka imeytyy optimaalisesti ja on syvävaikutteinen.
Koostumuksella on kuusi rekisteröityä patenttia***, se on läpikäynyt yli 165 koetta**** ja sitä on testannut yli 650 naista.****
* 30 ml:n pullossa.
** Arvot perustuvat ISO 16128 -standardin osaan II ja toimittajien tietoihin, mukaan lukien veden osuus.
*** Patentti haussa WO2018210947 / Patentti haussa WO2019202279 / Myönnetty patentti FR2943684 / Myönnetty patentti FR2951461 / Patentti haussa WO2019002308 / Patentti haussa PCT/EP2019/084365.
**** Vuodesta 2017 lähtien. 40 000 ruusun joukosta valittu, kallioilla kasvavasta villiruususta peräisin oleva Rose de Granville on ensimmäinen Diorin kosmeettiseen ihonhoitoon kehitetty ruusu. Verrattuna muihin ruusuihin sen elinvoimaisuus on omaa luokkaansa, varresta kukkaan.
Legendaariseen koostumukseen, joka sisältää 22 ruusunkukista peräisin olevaa mikroravinnetta, on nyt lisätty ruusunmahlaa, jolla on poikkeuksellisia, uudistavia ominaisuuksia.
Noustessaan vartta pitkin Rose de Granville ruusun mahla uudistaa kasvia päivästä toiseen ja antaa sille itsekorjautuvia, ajan hammasta uhmaavia ominaisuuksia.
Mahla uutetaan ruusun varresta Dior Floral Sciencen luomalla uudella, ekologisella uuttamisprosessilla. Tuloksena on seuraavan sukupolven biofermentoitu uute, joka on patentoitu vuoteen 2029 saakka*.
Tiivistetty koostumus ja poikkeuksellinen molekyyliyhdistelmä tekevät ruusumahlasta uskomattoman tehokkaan ainesosan ** taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan.
22 mikroravinnetta ja ruusunmahla auttavat syväkorjaamaan ihoa täydellisessä synergiassa häivyttäen näkyvästi ikääntymisen merkkejä.
* Myönnetty, vuosimaksun alainen patentti FR2951461, voimassa vuoteen 2029.
**Diorilla. Koostumus syväravitsee ihoa intensiivisesti ensimmäisestä levityksestä lähtien, minkä ansiosta ihosta tulee näkyvästi täyteläisempi ja säteilevän hyvinvoiva.
Iho näyttää kiinteämmältä, vahvemmalta ja sileämmältä vain viikossa.
Kuukauden käytön jälkeen:
Rypyt näkyvät 28 % vähemmän*
Iho saa nostetta 27 %*
Iho on 60 % kiinteämpi*
Iho on yli 56 %* tiiviimpi
Kasvonpiirteistä tulee 66 % selkeämmän näköiset*
Iho näyttää 68 % nuorekkaammalta*
100 % naisista ovat tyytyväisiä tuotteeseen**
98 % naisista suosittelee tuotetta**
* Kliininen testi 34 naisen suorittamana itsearviointina perustuen neljän viikon käyttöön.
** Koostumus arvioitu sokkotestillä, johon osallistui 60 naista neljän viikon ajan.
1. Annostele 2-3 pumppausta seerumia kämmenelle. Levitä seerumi sormenpäillä koko kasvoille keskeltä ulospäin suuntautuvin liikkein.
2. Painele hellävaraisesti, jotta seerumi imeytyy syvälle ihoon.
3. Paranna lopuksi kasvojen ääriviivoja asettamalla etusormi ja keskisormi leuan alle ja liikuta sormiasi ylöspäin leukalinjaa pitkin.
EAN:
3348901572736

Mitä mieltä olet?

Kerro muille mitä pidit!
Kirjaudu sisäänja ole ensimmäinen, joka arvostelee tämän tuotteen.

Ei arvosteluja

0.0
Perustuu 0 arvioon
Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331