Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Hypnotic Poison Roller Pearl Edt 20 ml
Hypnotic Poison Roller Pearl Edt 20 ml
Hypnotic Poison Roller Pearl Edt 20 ml

Hypnotic Poison Roller Pearl Edt 20 ml

DIOR

Sinä et kanna ylläsi Hypnotic Poison -tuoksua – se kantaa sinua. Hypnotic Poison on Diorin kehittämä vetovoimainen ja aistillinen tuoksu – moderni parfyymilegenda.
41,20 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Sinä et kanna ylläsi Hypnotic Poison -tuoksua – se kantaa sinua. Hypnotic Poison on Diorin kehittämä vetovoimainen ja aistillinen tuoksu – moderni parfyymilegenda. Kiihkeän aistillinen itämainen tuoksu on nyt uudessa roll-on-pullossa. Kirkkaan vivahteikas lasipullo, jonka hienostunut roll-on-helmi mahdollistaa helpon ja uuden tavan hajuveden levitykseen. Hypnotic Poison Roller-Pearl Eau de Toilette sopii niin tuoksun lisäilyyn kuin täydentämään parfyymiäsikin – kuin jalokivi, joka kulkee aina mukanasi.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331