Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Dolce EdP 30 ml

Dolce EdP 30 ml

Dolce & Gabbana

Uusi tuoksu tarjoaa tunteellisen ja aistikkaan matkan Dolcen & Gabbanan sydämeen – uljaaseen Sisiliaan. Dolce on mieto, feminiininen sekoitus valkoisia kukkia.
76,70 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Uusi tuoksu tarjoaa tunteellisen ja aistikkaan matkan Dolcen & Gabbanan sydämeen – uljaaseen Sisiliaan.
Dolce on mieto, feminiininen sekoitus valkoisia kukkia. Tuoksun aloittaa raikas neroli ja sitä vahvistaa valkoinen amaryllis, eteläafrikkalainen kukka, jota käytetään ensimmäistä kertaa koskaan missään tuoksussa.
Tuoksu avautuu iloisella ja makealla nerolin ja papaijankukan ilotulituksella, joka hälvenee kukkaistuoksuksi, kun tuoksun sydän nousee esiin.
Ainutlaatuinen ja rehevä yhdistelmä isolummetta ja rohkeaa valkoista narsissia sulautuu täydellisesti yhteen täyteläisen valkoisen amarylliksen kanssa. Kukkaissävyistä ominaistuoksua täydentävät taustalla lämpimät myskin nuotit yhdessä cashmeran-puun monien aksenttien kanssa, jotka jättävät jälkeensä aistillisen puun, multaisen maan ja pikanttien mausteiden tuoksun.
Ylänuotit: neroli, papaijankukka
Keskinuotit: valkoinen amaryllis, valkoinen narsissi, isolumme
Alanuotit: cashmeran-puu, myski, santelipuu
Koko:30 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331