Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Beautiful Color Eye Shadow Bone
Beautiful Color Eye Shadow Bone
Beautiful Color Eye Shadow Bone

Beautiful Color Eye Shadow Bone

Elizabeth Arden

Beautiful Color Eye Shadow -luomivärin koostumus on silkinsileä. Se on miellyttävä ja ylellinen ja sisältää innovatiivisia ihoa hoitavia ominaisuuksia, jotka tuottavat upean ilmeen.
27 €
Bone
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Beautiful Color Eye Shadow -luomivärin koostumus on silkinsileä. Se on miellyttävä ja ylellinen ja sisältää innovatiivisia ihoa hoitavia ominaisuuksia, jotka tuottavat upean ilmeen. Miellyttävä luomiväri ei kerry luomivakoihin vaan kirkastaa ja kohottaa silmänympärysaluetta ja saa sinut näyttämään pirteältä.
Luomiväriä voi levittää useita kerroksia, jolloin voi luoda erilaisia ilmeitä. Väri on runsas ja pysyy kauniina koko päivän ja illan. Sileä koostumus estää ylellisen luomivärin kertymistä hienoihin juonteisiin. Saatavilla on useita erilaisia koostumuksia, jotka silottavat, kohottavat ja korostavat silmien aluetta.
Sävy:Beige
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331