Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Treatment Enzyme Peel 75 ml
Kampanja -20%

Treatment Enzyme Peel 75 ml

Emma S.

Tehokas AHA- ja BHA-happoja sisältävä entsyymikuorinta, joka poistaa kuolleet ihosolut, irrottaa ihomatoja ja antaa iholle uutta hehkua sekä parantaa kosteustasapainoa vain yhdessä minuutissa.
24 €
30 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Treatment Enzyme Peel
p862262
v42550699
Emma S.
EUR
24

Tuotearvostelut

Mia | 20.10.2019
Tosi hyvä kuivalle ja herkälle iholle. Kesällä ei mitään ongelmaa, talvisin hieman kuivattaa ihoa, joka on muutenkin kovalla rasituksella pakkasessa, mutta saunassa käynti/ ihon höyryttäminen auttaa siihen. Kuorin n. kerran parissa viikossa talvisin.
Ira | 13.05.2019
Tästä tuotteesta on tullut ehdoton suosikkini ennen tärkeää tapahtumaa. Tuote antaa oikeasti lupaamaa hehkua ja jättää ihon todella tasaiseksi. Meikki myös levittyy tämän sekä rasvan laiton jälkeen todella helposti ja iholle tullut hehku pilkottaa vielä meikinkin alta kauniisti! Iso suositus tuotteelle.
Anneli | 13.05.2019
Tehokkaasti, mutta hellävaraisesti kuoriva. Jättää ihon silkinpehmeäksi. Nopea ja helppo käyttöinen!

Lisätietoja

Tehokas AHA- ja BHA-happoja sisältävä entsyymikuorinta, joka poistaa kuolleet ihosolut, irrottaa ihomatoja ja antaa iholle uutta hehkua sekä parantaa kosteustasapainoa vain yhdessä minuutissa. Tuotteen kuorivia ominaisuuksia vahvistaa AHA-happo glykolihappo yhdessä salisyylihapon kanssa – ja tuotteessa on myös uusi, raikas tuoksu.
KICKS Beauty Awards 2016 -voittaja: paras pika-apu.
Koko:75 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331