Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Top Coat Good To Go
Top Coat Good To Go

Top Coat Good To Go

Essie

Värilakan kuivumista nopeuttava päällyslakka good to go’® -päällyslakkani antaa täydellisen lakkauksen ilman odottamista. Auttaa värilakkaa kuivumaan nopeasti.
14,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Top Coat
p90543003
v90543004
Essie
EUR
14.9

Tuotearvostelut

Anu | 11.04.2019
Paras kokeilemani päällyslakka! Kuivuu uskomattoman nopeasti värilakan päälle - ennen piti lakkauksen jälkeen varoa kynsiä vaikka kuinka pitkään, vaan ei enää! Ainoa miinus siitä, että tuote muuttuu pullossa tönköksi loppua kohden, mutta sama ilmiö tapahtuu joka top coatissa mitä olen käyttänyt.

Lisätietoja

Värilakan kuivumista nopeuttava päällyslakka good to go’® -päällyslakkani antaa täydellisen lakkauksen ilman odottamista. Auttaa värilakkaa kuivumaan nopeasti. • Täydellisen viimeistelty manikyyri • Loistavaa kiiltoa Noudata koko essie-rutiinia saadaksesi parhaan lopputuloksen.
KÄYTTÖ: Levitä kerros päällyslakkaa lakattuasi kyntesi essie-aluslakalla ja -värilakalla. Lisää uusi kerros niin usein kuin tarpeellista saadaksesi ekstrakiiltoa.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331