Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask 4-pack
Etu sinulle! Lue lisää

Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask 4-pack

Estee Lauder

Korjaava ja mullistava tuote, joka tekee silmänympärysihosta raikkaan ja nuorekkaan. Aloita illalla: uudista ulkonäköäsi ja silmänympärysalueen tunnetta.
63 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Korjaava ja mullistava tuote, joka tekee silmänympärysihosta raikkaan ja nuorekkaan. Aloita illalla: uudista ulkonäköäsi ja silmänympärysalueen tunnetta. Silmänympärysiho kärsii stressaavasta elämästä – pitkistä työpäivistä, unenpuutteesta ja saasteista. Ensimmäinen silmänympärysnaamiomme sisältää tehokkainta seerumiamme, Advanced Night Repair -seerumia. Kokeile tätä tehokasta, kerran viikossa käytettävää silmänympärysnaamiota, joka tarjoaa iholle 20-kertaisesti kosteutta, hoitoa ja korjaavaa ChronoluxCB™-teknologiaa. Silmänympärysalue tuntuu välittömästi viileältä ja raikkaalta. Vain 10 minuutin jälkeen silmänympärysiho tuntuu raikkaammalta, juonteet ovat vähemmän näkyviä ja iho tuntuu ihanan kosteutetulta.
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331