Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Estée Lauder Advanced Night Repair 60 Intensive Recovery Ampoules 60 st

Arvio
Hinta
125 €
Etsi tuote myymälästä
Info
Mikroampullit. Äärimmäistä vahvuutta. Tämä voimakas ja korjaava tiiviste rauhoittaa ja korjaa stressaantunutta ihoa nopeasti ja auttaa vahvistamaan ihon puolustusta tulevalta stressiltä.
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Advanced Night Repair 60 Intensive Recovery Ampoules
p89087331
v89087332
Estée Lauder
EUR
125
Mikroampullit. Äärimmäistä vahvuutta. Tämä voimakas ja korjaava tiiviste rauhoittaa ja korjaa stressaantunutta ihoa nopeasti ja auttaa vahvistamaan ihon puolustusta tulevalta stressiltä. Aktiivinen hoitoöljy sisältää ChronoluxAI-teknologiaa, joka havaittavasti auttaa hillitsemään ihoärsytystä ja tukemaan ihon luonnollista uusiutumista. Käytettyään vain yhden ampullin tuotetta, 92 % naisista koki, että heidän ihonsa tuntui merkittävästi rauhoittuneemmalta ja miellyttävämmältä.* Iho saa kaunista kuulautta ja näyttää raikkaammalta. Kun levität tuotetta Advanced Night Repair Serumin jälkeen, ihon luontainen puolustus kaksinkertaistuu vain kahden viikon käytön jälkeen.** Mullistavaa ihon uusiutumista nukkuessasi. Auta ihoasi saamaan takaisin terve, nuorekas ulkonäkö. *Kuluttajatutkimus, johon osallistui 567 naista, joilla on stressaantunut iho. **Verrattuna pelkän Advanced Night Repair Serumin käyttöön.
Ihotyyppi:
Rasvoittuva
EAN:
0887167222960

Tuotearvostelut

5.0
Perustuu 2 ääneen
Lue lisää
Kerro muille mitä pidit!
Kirjaudu sisäänjättääksesi arvostelun ja kerro muille mitä pidit tuotteesta
S
S
13.08.2018
Tykkää (0)
S
Soilis
21.02.2018
Tykkää (0)
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331