Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Lancôme Mister Big Mascara & Diesel Only the brave classique -50%. Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin.

Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme SPF 15 50 ml
Kampanja -20%

Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme SPF 15 50 ml

Estée Lauder

"Kiinteämmän, sileämmän ja säteilevämmän ihon salaisuus. Tämä monitoiminen kevyt kosteusvoide on ravitseva ja öljytön, sen laajaspektrinen SPF 15 auttaa aktivoimaan uudelleen ihosi nuoruuden.
83,20 €
104 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme SPF 15
p90236452
v90236453
Estée Lauder
EUR
83.2

Lisätietoja

"Kiinteämmän, sileämmän ja säteilevämmän ihon salaisuus.
Tämä monitoiminen kevyt kosteusvoide on ravitseva ja öljytön, sen laajaspektrinen SPF 15 auttaa aktivoimaan uudelleen ihosi nuoruuden. Parantaa ihosi kimmoisuutta ja palauttaa sen säteilevän elinvoiman. Edistää ihon luonnollista kykyä vahvistaa kollageenia ja elastiinia eksklusiiviseen Moring-uutteeseen perustuvan tehokkaan RevitaKey™-teknologian avulla. Parantaa ihon kimmoisuutta. Vähentää juovia ja ryppyjä. Parantaa ihon kiinteyttä ja lisää sen tiiviyttä sekä elastisuutta.
Rahoittaa ihoa tehokkaiden antioksidanttien ja rauhoittavien ainesosien avulla ehkäisten ihon värimuutoksia ja epätasaisia sävyjä.
Miksi käyttää SPF-voidetta? Ihon suojaaminen laajaspektrisellä aurinkovoiteella auttaa ehkäisemään auringon aiheuttamaa ihon ennenaikaista ikääntymistä: juovia, ryppyjä, värimuutoksia sekä ihon kiinteytymisen vähenemistä."
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331