Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Re Nutriv Ultra Radiance Makeup 1C1 Cool Bone
Re Nutriv Ultra Radiance Makeup 1C1 Cool Bone

Re Nutriv Ultra Radiance Makeup 1C1 Cool Bone

Estee Lauder

Ylellinen nestemäinen meikkivoide sisältää erittäin hienojakoisia jalokiviä. Se kosteuttaa ja antaa iholle virheettömän hehkun välittömästi.
78,90 €
1C1 Cool Bone
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Ylellinen nestemäinen meikkivoide sisältää erittäin hienojakoisia jalokiviä. Se kosteuttaa ja antaa iholle virheettömän hehkun välittömästi. Uusin ja ylellisin pitkäkestoinen meikkivoide tuottaa keskitasoisen peittävyyden.
Se antaa iholle jalokivimäisen hehkun ja häivyttää samalla hienoja juonteita ja ryppyjä. Se kosteuttaa ihoa välittömästi ja uudistaa ihon nuorekasta ulkonäköä. Poikkeuksellisen runsas koostumus saa ihon tuntumaan nuorekkaalta ja tasaiselta.
Sisältää kallisarvoisia ainesosia, kuten lehtikultaa ja Tyynenmeren helmiä sekä voimakkaan yhdisteen kosteuttavia ja patentoituja ikääntymistä torjuvia ainesosia. Ne yhdessä vitamiinien ja antioksidanttien kanssa silottavat ja tasoittavat ihon ulkonäköä.
Koko:30 ml
Ihotyyppi:Rasvoittuva
Peittävyys:Peittävä
Lopputulos:Dewy
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331