Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Guilty Pour Femme Love Edition EdP 50 ml
Guilty Pour Femme Love Edition EdP 50 ml
UUTUUS

Guilty Pour Femme Love Edition EdP 50 ml

Gucci

Gucci Guilty Love Edition Pour Femme sulautuu yhteen kuin rakastavaiset. Tämä itämainen chypre-tuoksu on kukkaisan hedelmäinen ja ylistys klassiselle narsissin kukalle.
95,20 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Guilty Pour Femme Love Edition EdP
p94013380
v94013382
Gucci
EUR
95.2

Lisätietoja

Gucci Guilty Love Edition Pour Femme sulautuu yhteen kuin rakastavaiset. Tämä itämainen chypre-tuoksu on kukkaisan hedelmäinen ja ylistys klassiselle narsissin kukalle. Tuoksu avautuu bergamotin ja greipin vihreällä, kristallinkirkkaalla raikkaudella, jossa narsissin vivahdetta korostaa aromaattinen vadelma. Orvokki ja arabialainen jasmiini täydentävät tuoksun kukkaisluonteen. Pohjatuoksussa on ilmavan myskin ja elegantin patsulin häivähdyksiä, jotka sekoittuvat pehmeästi ambran mineraaliseen tuoksuun.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331