Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Precision Brow Pen Waterproof 72 Medium Brown
Precision Brow Pen Waterproof 72 Medium Brown

Precision Brow Pen Waterproof 72 Medium Brown

Isadora

IsaDora Precision Brow Pen kulmakynä ohuella ja tarkalla kärjellä. Täytä, korosta ja muotoile kulmasi. Pitkäkestoinen, vedenkestävä koostumus. Luonnollinen lopputulos.
8,90 €
72 Medium Brown
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Anu | 28.04.2019
Ostin tämän korvaamaan aiemmin käyttämäni Anastasian Brow wizin, eikä tarvinnut pettyä! Kynä on ihan yhtä hyvä, pitkäkestoinen ja tarkka käyttää. Sävy medium brown on upean viileäsävyinen ja jopa harmaaseen taittava, ja niitä ei ole helppo löytää! Ainoa miinus puuttuvasta kulmaharjasta, mutta omistin erillisen jo muutenkin.

Lisätietoja

IsaDora Precision Brow Pen kulmakynä ohuella ja tarkalla kärjellä. Täytä, korosta ja muotoile kulmasi. Pitkäkestoinen, vedenkestävä koostumus. Luonnollinen lopputulos. Kierrettävää automaattikynää ei tarvitse teroittaa. Hajusteeton. Kliinisesti testattu
Aloita harjaamalla ja muotoilemalla kulmakarvat. Levitä kulmakynää aloittaen kulmakarvojen korkeimmasta kohdasta ja jatka kulmakarvojen reunoja kohti. Viimeistele harjaamalla kulmat kulmaharjalla. Kierrettävää automaattikynää ei tarvitse teroittaa.
Sävy:Ruskea
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331