Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Nude Cushion Foundation 13 Nude Beige
Nude Cushion Foundation 13 Nude Beige

Nude Cushion Foundation 13 Nude Beige

Isadora

Nude Cushion Foundation on nestemäinen meikkivoide, joka on imeytetty pehmeään ja ilmavaan, sienimäiseen tyynyyn. Tyynymeikkivoide levitetään kasvoille rasian mukana tulevallakätevällä vipalla.
29,50 €
13 Nude Beige
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Nude Cushion Foundation
p88440905
v88730637
Isadora
EUR
29.5

Lisätietoja

Nude Cushion Foundation on nestemäinen meikkivoide, joka on imeytetty pehmeään ja ilmavaan, sienimäiseen tyynyyn. Tyynymeikkivoide levitetään kasvoille rasian mukana tulevallakätevällä vipalla. Meikkivoiteen nestemäinen koostumus levittyy hetkessä kasvoille, ja lopputulos on täydellisen nude ja kevyt - kuin kasvoilla ei olisi meikkiä lainkaan! Kätevä on-the-go -pakkaus kulkee kätevästi mukana laukussa koko päivän. Tuotteen loputtua voit kätevästi täyttää pakkauksen nestemäisellä Nude Foundation meikkivoiteella (noin puoli pulloa). Puolipeittävä koostumus, jota voi kerrostaa halutessaan peittävämmän lopputuloksen. Sopii kaikille ihotyypeille. Hajusteeton. Kliinisesti testattu.
Ota tuotetta painamalla levityssientä sienityynyyn. Lisää peittävyyttä saat painamalla kovemmin sienityynyyn, jolloin vapautuu enemmän meikkivoidetta. Levitä kasvoille levityssienellä pyyhkäisevin liikkein edeten keskeltä ulkoreunoja kohti.
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Peittävyys:Kevyesti peittävä
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331