Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Celebration Foundation™ Powder Fair
Celebration Foundation™ Powder Fair
Celebration Foundation™ Powder Fair
Celebration Foundation™ Powder Fair
ONLY AT KICKS

Celebration Foundation™ Powder Fair

IT Cosmetics

Celebration Foundation on superkosteuttava meikkipuuteri, jolla luot peittävän lopputuloksen 30 sekunnissa!
32 €
Fair
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Celebration Foundation™ Powder
p90510802
v90510807
IT Cosmetics
EUR
32

Tuotearvostelut

Karoliina | 11.05.2019
Helppo ja nopea meikkipohja! Helppo pyöritellä tiiviillä siveltimellä kasvoille aamulla kiireessä, antaa mukavasti peittävyyttä näyttämättä pakkelilta. Tähän ottaa myös aurinkopuuteri ja poskipuna kivasti kiinni, ei ole liian kuivapintainen. Tuntuu myös ihan riittoisalta.
Marie | 1.03.2019
Olin viime vuonna tilannut tätä ulkomailta. Teki ihosta todella tasaisen värisen ja kauniin, kaverikin mainitsi että ihoni näytti tosi hyvältä. Käytin tuotteen viime vuonna loppuun ja tilasin nyt uuden. Tosi nopea levittää jos on aamulla kiire. Ainoa miinus, että minun erittäin rasvaisella iholla ei tuote pysy koko päivää - tosin sama ongelma kaikkien meikkivoiteiden kanssa ;)

Lisätietoja

Celebration Foundation on superkosteuttava meikkipuuteri, jolla luot peittävän lopputuloksen 30 sekunnissa! Kerrostettavalla meikkipuuterilla voit luoda juuri niin peittävän lopputuloksen kuin haluat ilman, että meikkipohja rasvoittuu tai halkeilee. Peittää epätäydellisyydet ja saa ihosi näyttämään nuorekkaalta. Sisältää hydrolysoitua kollageenia, silkkiä, peptidejä ja antioksidantteja. Puuteri hillitsee ihon rasvoittumista ja kiiltelyä ilman, että puuteri kerääntyy juonteisiin. Kehitetty yhteistyössä plastiikkakirurgien kanssa.
Anna ihonhoito- ja pohjustustuotteiden imeytyä täysin ennen Celebration Foundation -meikkivoiteen levitystä. Levitä valitsemallasi IT Cosmetics -siveltimellä niin monta kerrosta, kunnes olet tyytyväinen peittävyyteen.
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Peittävyys:Puolipeittävä
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331