Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Peel Off Mask 100 ml
Peel Off Mask 100 ml
Peel Off Mask 100 ml
Kampanja -20%

Peel Off Mask 100 ml

Jorgobé

Tehopuhdistavan ja innovatiivisen The Original Black Peel Off Maskin sisältämät ainesosat kuten taikapähkinä ja punahattu vähentävät ja ehkäisevät epäpuhtauksia ja tukkeutuneita huokosia.
21,52 €
26,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Peel Off Mask
p88522437
v88522438
Jorgobé
EUR
21.52

Tuotearvostelut

Miina | 20.01.2020
Tämä tuote oli pettymys, poistaminen kasvoilta oli työlästä ja ei sovi herkkäihoisille.
Aada | 13.05.2019
Ihan ok, vähän rasittava levittää koska on niin siirappimaista koostumukseltaan. Auttaa jonkun verran puhdistamaan ihoa, mutta lähinnä kuivattaa ja poistaa karvat kasvoista. 😂
Karoliina | 13.02.2019
Tällä saa kyllä jonkin verran epäpuhtauksia pois iholta ja vähän naamakarvatkin lähtevät samalla. Miinusta siitä, että rasittavaa poistaa iholta, ts. lähtee itsellä yleensä riekaleina. En ole huomannut merkittävää parannusta omalle sekaiholleni.

Lisätietoja

Tehopuhdistavan ja innovatiivisen The Original Black Peel Off Maskin sisältämät ainesosat kuten taikapähkinä ja punahattu vähentävät ja ehkäisevät epäpuhtauksia ja tukkeutuneita huokosia. Puhdistavan mustan saven ja tammihiilen ansiosta naamio kiinnittyy ihon epäpuhtauksiin ja kuolleisiin ihosoluihin, jotka irtoavat, kun naamio vedetään irti.
Naamion käyttö vähentää ihon talintuotantoa.
Ei sisällä väriaineita, mineraaliöljyjä, parafiineja tai silikoneja. Valmistettu Tanskassa.
Levitä peittävä kerros tuotetta T-alueelle (nenälle, otsalle ja leualle); vältä silmänympärysaluetta sekä hiuksia ja kulmakarvoja. Anna naamion vaikuttaa 25–30 minuuttia, kunnes se on kuivunut kokonaan. Vedä naamio varovasti irti.
Parhaat tulokset saadaan käyttämällä tuotetta 1–2 kertaa viikossa. Hoitorutiini on hyvä viimeistellä kosteuttavalla JorgObé White Tea Balancing Cream -tuotteella.
Koko:100 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331