Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Viva La Juicy Gold Couture EdP 30 ml

Viva La Juicy Gold Couture EdP 30 ml

Juicy Couture

VIVA LA JUICY GOLD COUTURE kiusoittelee mehukkaalla metsämarjojen vivahteilla ja kehittyy viekoittelevaksi yhdistelmäksi kultaista meripihkaa ja makeaa toffeeta.
53,80 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Viva La Juicy Gold Couture EdP
p932717
v44908242
Juicy Couture
EUR
53.8

Tuotearvostelut

Noora | 26.08.2018
Jos muut Juicy Couturen tuoksut ovat olleet makuusi liian imeliä/makeita, tämä eroaa niistä pehmeydellään. Ihana tuoksu, ei yhtään pistävä.
Suvi | 27.02.2018
Herkullinen ja leikkisä tuoksu! Ei kuitenkaan liian imelä vaikka tuoksussa on ihana toffeen vivahdus. :)

Lisätietoja

VIVA LA JUICY GOLD COUTURE kiusoittelee mehukkaalla metsämarjojen vivahteilla ja kehittyy viekoittelevaksi yhdistelmäksi kultaista meripihkaa ja makeaa toffeeta.
• DEKADENTTI Latvatuoksussa tuntuu häivähdys metsämarjoja, ja se vangitsee aina glamouria tihkuvan VIVA LA JUICY GOLD COUTURE -naisen naisellisuuden. • HEMMOTTELEVA Vastustamaton tuoksuköynnöskuusama yhdistyy viekoittelevaan sambac-jasmiiniin, jotka muodostavat vangitsevan aromin. • PÄIHDYTTÄVÄ Kultainen meripihka, makea toffee, vaniljauute ja santelipuu kohtaavat ja luovat hehkuvan lämmön, joka antaa tuoksulle unohtumattoman juurituoksun.
Koko:30 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331