Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Tilaa viimeistään 14. joulukuuta klo. 10.00, jotta ostoksesi ehtivät perille ennen joulua!

Moisture Skin Booster 150 ml

Moisture Skin Booster 150 ml

KICKS Beauty

KICKS Skin Booster on kevyt ja kosteuttava tuote, jota käytetään tehostamaan ihonhoitorutiinia ja antamaan iholle tehokasta ja pitkäkestoista kosteutusta.
19 €

Tuotearvostelut

Marjaana | 6.05.2018
En ole huomannut mitään eroa ihossa, kätinpä tuotetta kosteusvoiteen alla vai pelkiltään. Turha tuote eikä tuo minkäänlaista lisäkosteutusta.
Silja | 11.03.2018
Todella tehokas kosteuttaja! Pieni määrä riittää kosteusvoiteen alle.
Heidi | 4.03.2018
Kuivan ihon pelastaja! Ihosta tulee kosteutettu ja pehmeä. Erityisesti kasvonaamion jälkeen tuo tehokkaasti tarvitun kosteuden kasvojen iholle.

Lisätietoja

KICKS Skin Booster on kevyt ja kosteuttava tuote, jota käytetään tehostamaan ihonhoitorutiinia ja antamaan iholle tehokasta ja pitkäkestoista kosteutusta.
Sisältää hyaluronihappoa ja luonnollista Fairtrade-merkittyä sokeria, jotka auttavat tehokkaasti sitomaan kosteutta ja tasapainottamaan ihoa. Fairtrade-sertifioitu kookosuute ja Fairtrade-sertifioitu vihreä kahviuute ravitsevat, kosteuttavat ja pehmentävät ihoa luonnollisilla antioksidanteillaan. Ravitsee, antaa uutta hehkua, säilyttää kiinteyden ja antaa iholle uskomattoman säihkeen.
Käytä puhdistuksen jälkeen mutta ennen seerumia ja päivä-/yövoidetta. Hiero ihoon sormenpäillä.
Koko:150 ml
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331