Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

Self Tan Applicator Body

Self Tan Applicator Body

KICKS Beauty

Vallankumouksellinen itseruskettavan levitysväline! Väline on suunniteltu helpottamaan itseruskettavan tarkkaa ja virheetöntä levittämistä ja tekemään siitä miellyttävämpää kuin koskaan.
19,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Self Tan Applicator Body
p89941393
v89941394
KICKS Beauty
EUR
19.9

Tuotearvostelut

Anniina | 2.06.2019
Tää on ihan must tuote kaikille, oli sitten pro levittäjä tai ei. Tällä tykkään levittää erityisesti hankalemmat alueet, kuten kädet, nilkat, kaula, polvet... tulee vaan niin paljon tasasemmin kuin kintaalla. Toimii niin vaahdolla kuin voiteellakin, truuttaan suoraan harjalle ja alan levittää, suosittelen ottamaan paljon pienempiä määriä kerralla vs. kintaalla laitattaessa ja oikeasti kunnolla pyöritellä tuote iholle (vähän kuin 'imeyttäen'). Tykkään levittää tällä myöskin glow-tuotteet kropalle (ei shimmer-kämmeniä!). Pesen tätä ihan vaan vedellä ja marseille-saippualla. Kaikille ir-käyttäjille testiin!
K | 21.05.2018
Mukava käyttää, mutta... Vaatii ilmeisesti harjoittelua, sillä mä sain tällä aikaan laikukkaimman rusketukseni ikinä :'(
S | 4.04.2018
Mielettömän pehmeän tuntuinen! Miksi en ole aikaisemmin hankkinut jo tätä? :) Helpottaa tuotteiden levitystä.

Lisätietoja

Vallankumouksellinen itseruskettavan levitysväline! Väline on suunniteltu helpottamaan itseruskettavan tarkkaa ja virheetöntä levittämistä ja tekemään siitä miellyttävämpää kuin koskaan. Siveltimessä on mukava ja ergonominen varsi ja runsaasti synteettisiä harjaksia, joilla saat tasaisen ja täydellisen tuloksen joka kerta. Sillä yllät helposti myös hankaliin paikkoihin kuten jalkateriin, kyynärpäihin ja polviin. Vartalolla käytettäville itseruskettaville tuotteille. Valmistettu synteettisestä karvasta.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331