Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja -30% Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

KICKS Beautylla on kattava valikoima meikkejä, jolla luoda täydellinen meikkipohja: meikinpohjustusvoiteet eli primerit, highlighterit eli korostuspuuterit, poskipunat, contouring- eli varjostuspaletit ja peitevoiteet. Täydellinen meikkipohja on luonnollinen ja huomaamaton: levitä ensin puhdistetuille ja kosteutetuille kasvoille KICKS Beauty primer, joita on saatavilla useita eri vaihtoehtoja eri ihotyyppien tarpeisiin, ja luo sen päälle meikkipohja ihosi tarpeiden mukaisesti. KICKS Beautyn meikit löydät netistä KICKS-verkkokaupasta sekä myymälöistämme.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331