Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Limited Edition Mermaid Collection Brush Set
Limited Edition Mermaid Collection Brush Set
Limited Edition Mermaid Collection Brush Set
Limited Edition Mermaid Collection Brush Set
UUTUUS

Limited Edition Mermaid Collection Brush Set

KICKS Beauty

Pakkaus sisältää 3 meikkisivellintä Foundation Brush Ammattilaislaatuinen meikkivoidesivellin, joka on kehitetty nestemäisten ja voidemaisten tuotteiden levittämiseen.
29,90 €

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Pakkaus sisältää 3 meikkisivellintä
Foundation Brush
Ammattilaislaatuinen meikkivoidesivellin, joka on kehitetty nestemäisten ja voidemaisten tuotteiden levittämiseen. Pyöreä, kapeneva muoto sopii ihanteellisesti tuotteen levittämiseen kohdealueille. Tämä pieni merenneidon muotoinen sivellin on myös täydellinen muotoiluun ja tuotteen levittämiseen nenän, suun ja leukalinjan alueelle. Pakkaus sisältää suojuksen, joka pitää siveltimen ja meikkipussin puhtaana. Valmistettu synteettisestä karvasta.
Cheek Brush:
Kapeneva poskipunasivellin on suunniteltu korostus-, aurinkopuuteri- ja poskipunatuotteiden levittämiseen. Pehmeät harjakset ovat suunniteltu antamaan tasainen ja viimeistelty tyyli. Merenneidon muotoinen varsi. Valmistettu synteettisestä karvasta.
Powder Brush:
Ammattilaislaatuinen puuterisivellin, jolla saat aikaan joko kevyen tai peittävän lopputuloksen. Pehmeät harjakset ovat suunniteltu antamaan tasainen ja viimeistelty tyyli. Sopii käytettäväksi joko irto- tai kivipuuterin kanssa. Merenneidon muotoinen varsi. Valmistettu synteettisestä karvasta.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331