Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Valitut silmämeikit -20% ostaessasi 2 tuotetta

Brow & Concealer Brush
Kampanja -25%

Brow & Concealer Brush

KICKS Beauty

Täydellinen sivellin kulmameikin tekemiseen ja peiteaineen levittämiseen. Pyöristetty muoto auttaa kulmien muotoilussa. Levitä peiteainetta kulmakarvojen alle linjan korostamiseksi.
7,42 €
9,90 €
Hinta koskee KICKS Clubin jäseniä.
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Täydellinen sivellin kulmameikin tekemiseen ja peiteaineen levittämiseen. Pyöristetty muoto auttaa kulmien muotoilussa. Levitä peiteainetta kulmakarvojen alle linjan korostamiseksi. Jos haluat, voit levittää peiteainetta myös kulmakarvojen yläpuolelle muotoa korostamaan. Valitse ihonsävyäsi vastaava peiteainesävy, älä vaaleampaa sävyä. Näin saat muotoillut mutta silti luonnolliset kulmat. Voidaan käyttää myös pelkästään peiteaineen levittämiseen. Valmistettu synteettisestä karvasta.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331