Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään

Advanced Génifique Sensitive Serum 20 ml
Advanced Génifique Sensitive Serum 20 ml
Advanced Génifique Sensitive Serum 20 ml
Advanced Génifique Sensitive Serum 20 ml

Advanced Génifique Sensitive Serum 20 ml

Lancôme

Advanced Génifique Sensitive on kunnianhimoisen kehitystyön tulos: herkälle iholle tarkoitettu kuukauden pituinen hoitokuuri, jonka vaikuttavat ainesosat rauhoi...
89 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Advanced Génifique Sensitive Serum
p89728269
v89728270
Lancôme
EUR
89

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Advanced Génifique Sensitive on kunnianhimoisen kehitystyön tulos: herkälle iholle tarkoitettu kuukauden pituinen hoitokuuri, jonka vaikuttavat ainesosat rauhoittavat ja vahvistavat ihoa silminnähden.
Advanced Génifique Sensitive -pullossa on ampulli, jonka sisältämät tehokkaat antioksidantit aktivoituvat vasta kun pullo avataan. Kaksiosaisessa Advanced Génifique Sensitive -tiivisteseerumissa on kaikki ikonisen Advanced Génifique Youth Activator -tuotteen edut sekä lisäksi uutta rauhoittavaa probioottiuutetta ja sininen ampulli, joka sisältää entistä enemmän aktiivisia antioksidantteja. Tuore tehotiiviste aktivoidaan yhdellä napsautuksella, sekoitetaan pullon sisältämään seerumiin ja käytetään kuukauden tehokuurina. Rauhoittava hoitotuote palauttaa rasittuneen ihon luonnollisen raikkauden ja heleyden.
Koko:20 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331