Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

Teint Idole Ultra Wear Foundation 010 Beige Porcelaine
Teint Idole Ultra Wear Foundation 010 Beige Porcelaine
Teint Idole Ultra Wear Foundation 010 Beige Porcelaine

Teint Idole Ultra Wear Foundation 010 Beige Porcelaine

Lancome

Lancômen Teint Idole Ultra Foundation on saanut uuden, ylellisen ilmeen, mutta suosittu koostumus on säilytetty ennallaan.
49 €
010 Beige Porcelaine

Tuotearvostelut

E | 11.03.2018
Paras meikkivoide! Peittävä, mutta ei liian raskas. Pysyy iholla virheettömänä koko päivän. Kannattaa maksaa vähän enemmän jos haluaa kunnon tuotteen. Tosin miinusta lasipullosta, josta on vaikeaa saada viimeisetkin tuotteen rippeet käyttöön. Silti yksinkertaisesti paras.
Karita | 11.03.2018
Ehdottomasti hintansa väärti! Olen kokeillut pintakuivalle akneiholleni satoja meikkivoiteita ja tämä vie voiton! Meikkivoiteessa on peittävyyttä, mutta se ei kuitenkaan tee kakkumaista efektiä kasvoille. Pysyvyys on myöskin aivan huippuluokkaa!
Jaana | 9.03.2018
Peittää ja tasoittaa sopivasti, sillä peittää ihon virheitä, säilyttäen kuitenkin ihon luonnollisuuden.

Lisätietoja

Lancômen Teint Idole Ultra Foundation on saanut uuden, ylellisen ilmeen, mutta suosittu koostumus on säilytetty ennallaan. 24 tunnin kestävyyden ansiosta sitä ei tarvitse kohennella päivän mittaan. Täysin peittävä meikkivoide muodostaa samettisen mattapinnan ja on saatavana eri ihonsävyille sopivissa sävyissä. Vinkki: käytä Teint Idole Ultra Wear -meikkivoidetta L'Absolu Rouge -huulipunan kanssa, joka on saanut samanlaisen ylellisen ulkomuodon.
KICKS Beauty Awards 2017 ja 2018 -voittaja: paras meikkivoide.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331