Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Teint Miracle Foundation 005 Beige Ivoire
Kampanja -20%
Teint Miracle Foundation 005 Beige Ivoire
p864050
v89885155
Lancôme
EUR
39.2

Teint Miracle Foundation 005 Beige Ivoire

Lancôme

Teint Miracle on luonnollinen meikkivoide, joka antaa iholle hienoa hehkua. Lancôme on kehittänyt Aura-Inside™-teknologian, joka on Teint Miracle -meikkivoiteen suosion takana.
39,20 €
49 €
005 Beige Ivoire
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Ira | 13.05.2019
Tuote on ihanan kevyt ja todella hyvä etenkin talvella. Ainoa miinus tulee siitä, että minulla on sekaiho, joten kesäisin, jolloin ihoni on huomattavasti rasvaisempi, tuote lähtee kasvojen liikkuvimmilta alueilta hieman karkaamaan.
Laura | 28.01.2019
Loistava meikkivoide kuivalle iholleni, joka kaipaa erittäin kosteuttavaa meikkivoidetta. Ihanan kuulas lopputulos ja kesto!
Katariina | 26.02.2018
Tällä meikkivoiteella saat luonnollisen ja todella kuulaan lopputuloksen. Peittävyyttä voi myös lisätä kerrostamalla meikkivoidetta, ilman että siitä tulee tunkkaisen paksu. Sopii hyvin kaiken ikäisille.

Lisätietoja

Teint Miracle on luonnollinen meikkivoide, joka antaa iholle hienoa hehkua. Lancôme on kehittänyt Aura-Inside™-teknologian, joka on Teint Miracle -meikkivoiteen suosion takana. Teknologia antaa iholle 25 % lisää hehkua. Uutta Teint Miracle -tuotetta on saatavilla 15 eri sävyssä.
Lancômen uusi Teint Miracle -versio tuo kasvoille enemmän valoa, ja kasvot korostuvat ja näyttävät kauniilta. Helmipigmentin ansiosta kaikki valo heijastuu ihon pinnasta ja jakautuu kauniiksi hehkuksi juoksevien ainesosien avulla. Muut pigmentit puolestaan kirkastavat ihon sisäistä hehkua. Iho tuntuu kosteutetulta, pehmeältä ja kimmoisalta usean tunnin ajan.
Ihotyyppi:Sekaiho|Ikääntynyt|Normaali|Kuiva
Sävy:Beige
Peittävyys:Puolipeittävä
Lopputulos:Dewy
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331