Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt silmämeikit -20% myymälöissä ja osoitteessa kicks.fi. Ilmainen toimitus noutopisteelle!

Linda Hallberg

Taide, muodot ja värit ovat aina kiinnittäneet Linda Hallbergin huomion, mikä sai hänet nuorena kiinnostumaan meikeistä. Työskenneltyään vuosia kauneudenhoitoalalla ja selatessaan sosiaalista mediaa hän alkoi huomata, että tietyntyyppisille tuotteille oli kysyntää: monikäyttöisille tuotteille.
OLEMME MONIKÄYTTÖISIÄ. MEITÄ EIVÄT SIDO MITKÄÄN SÄÄNNÖT. Haluamme, että käytät luovuuttasi ja leikittelet väreillä ilman, että tuotteen rajattu käyttötarkoitus rajoittaa sinua. Siksi kaikkia tuotteitamme voi käyttää turvallisesti niin silmissä, huulilla, poskilla kuin vartalollakin. Kuivana tai kosteana. Tuotteita ei ole myöskään testattu elämillä.
HALUAMME, ETTÄ LUOT OMAT SÄÄNTÖSI...

Brändi
Ihotyyppi
Väri
Peittävyys
Lopputulos
Koostumus
Ominaisuus
Natural Choice
37 tuotetta
Myydyimmät

Hae

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331