Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Osta 2, saa -20% - osta 3, saa -30%: Koskee Lancome, Urban Decay, Kiehl`s, Biotherm ja YSL -tuotteita. 

Nordic Noir Eyeshadow Palette Smokey

Nordic Noir Eyeshadow Palette Smokey

Lumene

Nordic Noir Luomiväripaletit sisältävät viisi upeaa sävyä palettia kohden.
21,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Nordic Noir Eyeshadow Palette
p89359211
v89359212
Lumene
EUR
21.9

Lisätietoja

Nordic Noir Luomiväripaletit sisältävät viisi upeaa sävyä palettia kohden. Hienojakoiset, samettisen sileät luomivärit levittyvät luomelle täydellisesti ja niissä on runsaspigmenttinen sävy joka kestää pitkään. Käytä vaaleampia sävyjä koko luomelle saadaksesi aikaan päivämeikkiin sopiva lopputulos, lisää tummempaa sävyä luomivakoon ja tee rajaukset ylä- ja alaripsien tyveen saadaksesi aikaan dramaattisempi iltaan sopiva meikki.
1. Levitä sävyä 1 koko luomelle ja kulmaluulle asti käyttämällä pehmeää sivellintä 2. Taputtele pois ylimääräinen ja levitä sekoitus sävyjä 2 ja 3 koko silmäluomen alueelle lisätäksesi intensiteettiä 3. Lisää syvyyttä sävyn 5 avulla, häivyttele ulospäin ja ylöspäin 4. Käyttäen edelleen sävyä 5, lisää sitä alaripsien tyveen käyttäen litteää, kulmikasta sivellintä 5. Levitä sävyä 5 yläripsien tyveen saadaksesi ripset näyttämään runsaammilta
Sävy:Monivärinen
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331