Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti

Lähde NORDIC HYDRA Hydration Recovery Oxygenating Gel Mask 150 ml
Lähde NORDIC HYDRA Hydration Recovery Oxygenating Gel Mask 150 ml

Lähde NORDIC HYDRA Hydration Recovery Oxygenating Gel Mask 150 ml

Lumene

Uusi vesi-geelikoostumus parantaa ihon kosteutusta välittömästi ja tehokkaasti, tuoden esiin luonnollisen hehkusi.
21,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Lähde NORDIC HYDRA Hydration Recovery Oxygenating Gel Mask
p89256983
v89256984
Lumene
EUR
21.9

Tuotearvostelut

Kati | 10.11.2019
Todella hyvä naamio näin talvella kun iho on kuiva. Olen yöllä käyttänyt naamiona ja iho näyttää aamulla hyvin voivalta ja tasaiselta ja ennenkaikkea kosteutetulta. Tuntuu että meikkipohjakin näyttää tasaisemmalta sen jälkeen kun tätä aloin käyttämään. Pakkaus on myös hyvin riittoisa ja kestää todella pitkään.
Jenni | 7.03.2018
Tämä tuote on ollut talvi-ihon pelastus! Kerran tai kaksi kertaa viikossa, kun tekee tehohoidon yönajan, niin aamulla kasvoni eivät ole ollenkaan kuivan tuntoiset. Tuotetta kuluu vähän, joten tämän kokoinen puteli kestää pitkään.
Karoliina | 24.02.2018
Tosi kiva ja virkistävän tuntuinen geelinaamio, joka kosteuttaa hyvin. Käytän yleensä yönaamiona (kannattaa laittaa vaikka käsipyyhe tyynyliinaa suojaamaan, ettei suhteellisen tahmeaksi kuivuva naamio imeydy yön aikana tyynyyn ja tyynyliinaan) ja aamulla kasvojen iho on pehmeän kosteutettu tai heti saunan jälkeen, jolloin viileältä tuntuva koostumus rauhoittaa ihoa. Yksi tähti tipahtaa pois siksi, että toisinaan tämä kirvelee omalla iholla heti levityksen jälkeen aika pahasti, vaikka levitänkin alle ensin hoitovettä ja seerumia, mutta kirvely menee kyllä ohi ihan muutamassa kymmenessä sekunnissa eikä tätä tapahdu joka kerta.

Lisätietoja

Uusi vesi-geelikoostumus parantaa ihon kosteutusta välittömästi ja tehokkaasti, tuoden esiin luonnollisen hehkusi. Tehokosteuttava Geelinaamiomme yhdistää puhtaan pohjoisen lähdeveden tehokkaaseen, mineraalipitoiseen koivun mahlaan. Runsaasti luonnollisia kosteuttavaia ainesosia sisältävä, virkistävä ja kevyen geelimäinen Hydra-Technology -koostumus hoitaa ja ravitsee ihoa, jättäen sen raikkaaksi, kauniiksi ja tehokkaasti kosteutetuksi. Naamio auttaa parantamaan hapen saatavuutta iholle, samalla tukien ihosolujen uusiutumista. Nämä ihon janoa sammuttavat elementit pelastavat ihosi jättäen sen sileäksi ja tasaiseksi. Saat välittömästi raikkaan ja kuulaan hehkun.
Levitä runsaasti geelinaamiota puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 5–10 minuuttia. Huuhtele viileällä vedellä. Käytä 2–3 kertaa viikossa tai tarvittaessa. Mikäli ihosi tarvitsee ylimääräistä kosteutusta, naamiota voidaan käyttää tehohoidon tapaan levittämällä sitä ohut kerros yöksi.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331