Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Lip Pencil Ruby Woo
Lip Pencil Ruby Woo

Lip Pencil Ruby Woo

MAC

Kynä huulien muotoiluun, rajaamiseen ja värjäämiseen. Lip Pencilin koostumus on pehmeä ja voidemainen. Se sopii erityisesti huulien korostamiseen ja värjäämiseen.
16,50 €
Ruby Woo
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Lip Pencil
p388233
v88326039
MAC
EUR
16.5

Tuotearvostelut

Heidi | 13.05.2019
Kuten muutkin käyttäjät ovat sanoneet, niin sopivan pehmeä ja kova. Täsmälleen omien huulteni sävy on Dervish, voin sillä tehdä huulistani aavistuksen suuremmat ja saan luonnollisen sävyn huuliin.
Johanna | 25.02.2019
Ostin sävyn Soar, joka on "my lips but better"-sävy. Tosi hyvä koostumus, ei liian kova, eikä liian pehmeäkään. Hinta on tietenkin korkea, mutta Macin laatuun en ole kertaakaan pettynyt.
Riina | 1.01.2019
Parhaat huultenrajauskynäni ovat juuri näitä. Loistava koostumus, pysyvyys ja sävyt.

Lisätietoja

Kynä huulien muotoiluun, rajaamiseen ja värjäämiseen. Lip Pencilin koostumus on pehmeä ja voidemainen. Se sopii erityisesti huulien korostamiseen ja värjäämiseen. Pitkäkestoinen. Saatavilla useita sävyjä, joista jokainen sopii useisiin huulipunan sävyihin.
Ihotyyppi:Kuiva
Sävy:Punainen
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331