Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti

Studio Waterweight Foundation NC15
Studio Waterweight Foundation NC15

Studio Waterweight Foundation NC15

MAC

Esittelemme innovatiivisen meikkivoiteen, joka tuo väriä nestemäisen, geelimäisen seerumin muodossa. Tämä kosteuttava meikkivoide on lähes painoton ja pitää ihon pehmeänä tuntikausia.
35,50 €
NC15
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Studio Waterweight Foundation
p88457526
v88457527
MAC
EUR
35.5

Tuotearvostelut

Jonna | 3.10.2018
Jäänyt itsellä käyttämättä koska tuote saa näyttämään jopa 28-vuotiaan naaman vanhalta ja pakkelimaiselta.
Paula | 25.07.2018
Itse en tälle meikkivoiteelle kovasti lämmennyt ja lopulta pistinkin kiertoon ystävälle. Vaikka voiteen sanotaan olevan kosteuttava, minun kuivalla/normaalilla iholla se vain näytti pakkelimaiselta ja raskaalta, mikä oli outoa koska tuote itsessään oli kuitenkin hyvin ohutta ja kevyen oloista. Päivän mittaan tämä myös rumasti painui kasvojen uurteisiin/juonteisiin. Omalla kohdallani tämä ei siis toiminut ollenkaan.
Julia | 10.03.2018
Tämä yllätti minut peittävyydellään. Verrattuna MAC:in Face and Bodyyn tässä on mielestäni enemmän peittävyyttä, vaikka onkin todella juokseva ja varsin kevyt. Kuten monet mineraalimeikkivoiteet, tämä jätti iholleni hieman jauhoisen ja pakkeloidun pinnan, mikä yllätti kun odotin hyvin ohutta ja kuulasta tuotetta. Tämä tosin saattaa olla ihotyypistäkin kiinni. Vaikka tätä usein suositellaan kuivan ihon kaveriksi, omasta kokemuksestani suosittelisin tätä normaali ja sekaihoisille.

Lisätietoja

Esittelemme innovatiivisen meikkivoiteen, joka tuo väriä nestemäisen, geelimäisen seerumin muodossa. Tämä kosteuttava meikkivoide on lähes painoton ja pitää ihon pehmeänä tuntikausia. Kestävä väri ja kuulaasti puolipeittävä peittävyys, jotka häivyttävät epätasaisuuksia, kuten laajentuneita huokosia ja hienoja juonteita. Lisäksi kiiltävistä alueista tulee mattapintaisia. Meikkivoide sisältää Moisture-Fusion Complexia, joka kosteuttaa ihoa koko päivän ajan ja jättää iholle silkinpehmeän tunteen. Ainutlaatuinen tuote, joka antaa pisaran täydellisyyttä.
Koko:30 ml
Ihotyyppi:Kuiva
Peittävyys:Puolipeittävä
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331