Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Select Moisturecover NW30
Select Moisturecover NW30

Select Moisturecover NW30

MAC

Ylellinen kosteuttava peitevoide, jossa on kiinteä levitin. Toimii juuri siellä, missä haluatkin: sulautuu ihoon ja tuottaa luonnollisen pehmeän ja kosteuttavan tuloksen.
20,50 €
NW30
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Select Moisturecover
p592245
v30045157
MAC
EUR
20.5

Lisätietoja

Ylellinen kosteuttava peitevoide, jossa on kiinteä levitin. Toimii juuri siellä, missä haluatkin: sulautuu ihoon ja tuottaa luonnollisen pehmeän ja kosteuttavan tuloksen. Voimakkaamman peittävyyden saat levittämällä useita kerroksia. Pehmentää hienoja juonteita ja silottaa ihoa. Meikkitaiteilijoiden valinta silmienalusiholle ja herkälle iholle. Saatavilla useita sävyjä, jotka tuottavat luonnollisen ja pehmeän peittävyyden. Levitetään 194 Concealer Brush -siveltimellä.
Koko:5 ml
Ihotyyppi:Kuiva
Peittävyys:Puolipeittävä
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331