Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Studio Finish Concealer/Pro Palette Refill Pan NW15

Studio Finish Concealer/Pro Palette Refill Pan NW15

MAC

Suosittu Studio Finish Concealer -tuote on nyt saatavilla erillisissä rasioissa, jotka sopivat juuri sinun palettiisi. Voidepohjainen, kevyt ja täydellisesti peittävä koostumus.
19,80 €
NW15
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Studio Finish Concealer/Pro Palette Refill Pan
p88773201
v88773213
MAC
EUR
19.8

Lisätietoja

Suosittu Studio Finish Concealer -tuote on nyt saatavilla erillisissä rasioissa, jotka sopivat juuri sinun palettiisi. Voidepohjainen, kevyt ja täydellisesti peittävä koostumus. Pehmeää, kestävää ja näkymätöntä epätasaisuuksien ja värivirheiden peittämistä luonnolliseen ja mattapintaiseen lopputulokseen. Tuotteen koostumus on niin tiivis, että jo pieni määrä riittää pitkään. Sisältää A- ja E-vitamiinien antioksidantteja, jotka imevät itseensä liikaa rasvaa ja vahvistavat ihoa.
Ihotyyppi:Kuiva
Peittävyys:Peittävä
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331