Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Replica Beach Walk EdT 100 ml
Replica Beach Walk EdT 100 ml
Replica Beach Walk EdT 100 ml
Replica Beach Walk EdT 100 ml
Replica Beach Walk EdT 100 ml

Replica Beach Walk EdT 100 ml

Maison Margiela

Maison Margiela Replica Beach Walk Eau de Toilette. Kävely meren rannalla jalkojen upotessa hiekkaan. Aallot, jotka hyväilevät poskia.
89,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Maison Margiela Replica Beach Walk Eau de Toilette. Kävely meren rannalla jalkojen upotessa hiekkaan. Aallot, jotka hyväilevät poskia. Korkealla taivaalla paistava aurinko, joka saa rannan kylpemään valossa. ”Beach Walk” tuo mieleen kesäpäivän.
Bergamotti, sitruuna ja roseepippuri sekoittuvat välittömästi raikkauden mereen. Hehkuva ja aistikas ylang ylang täydentää ja korostaa kookosmaidon, myskin ja heliotroopin koukuttavia tuoksuja.
Replica-tuoksut Flower Market, Beach Walk ja Funfair Evening heijastavat Maison Martin Margielan kiinnostusta vintagevaatteisiin ja asusteisiin. Näissä on samaa aitoutta ja viehättävyyttä. Jokainen vaatekappale on luotu tarkkaan, ja siinä on erityinen etiketti, joka kertoo sen alkuperän, käyttötarkoituksen ja ajanjakson. Nyt Maison laajentaa konseptiaan kolmen naistentuoksun mallistolla.
Koko:100 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331