Lancôme La Vie Est Belle Iris Absolu - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

−20% yli 60 euron ostoksista*! Voimassa KICKS Club-jäsenille ja jäseneksi liittyville, 31.5 saakka.

Lancôme La Vie Est Belle Iris Absolu


LA VIE EST BELLE
IRIS ABSOLU

Eau de Parfume

MAKE LIFE BEAUTIFUL

HAPPINESS

HAPPINESS ei ole vain mieliala, vaan myös puhdas tunne. Voimakas, värähtelevä ja universaali tunne jatkuvassa liikkeessä. HAPPINESS tarttuu ihmisestä toiseen, ja joka kerralla siitä tulee voimakkaampi yhdistäen meitä.
UUSI KOUKUTTAVA TUOKSU

La vie est Belle iris absolu Eau de Parfum on pirskahteleva, hienostunut ja sensuelli tulkinta ikonisesta La vie est Belle Eau de Parfumista. La vie est Belle Iris Absolu on koukuttava tuoksu, joka sisältää uskomattoman suuren pitoisuuden iiristä, kymmenen kertaa enemmän kuin klassinen La vie est Belle Eau de Parfum. Siksi iiris on osana tuoksun nimeä ensimmäistä kertaa.

TUOKSU

La vie est Belle Iris Absolu on säteilevä kukkaistuoksu, joka koostuu hedelmäisistä mandariinin ja aurinkoisen viikunan vivahteista sekä mustaherukan nupuista.
Tuoksun sydän koostuu kukkaistuoksusta,  joka on sidottu ruusun runsaiden nuottien ja jasmiinin raikkauden ympärille, mikä antaa tuoksulle valoisia ja naisellisia piirteitä.
Pohjatuoksussa iiris on hallitseva, mikä korostaa iris absolu -tuoksun koukuttavaa luonnetta. Tuoksussa on myös patsulin nuotteja, aistillisuutta vahvistavaa santelipuuta ja koukuttavia gourmand-vivahteita.


ILON MONIMUOTOISUUS
Julia Roberts, Amanda Seyfried, Isabella Rossellini, Lily Collins, Penelope Cruz, Zendaya Coleman, Aya Nakamura ja HoYeon Jung. Kaikki heistä ovat omalla ainutlaatuisella sekä inspiroivalla tavallaan onnellisuuden ilmentymiä.

JOKAISELLA ONNELLISUUDEN MÄÄRITELMÄLLÄ ON OMA TUOKSUNSA. MIKÄ ON SINUN?

Tutustu koko La vie est Belle -tuoksuperheeseen.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024