Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Nurture Yourself Sets Nurture Yourself Set
Kampanja -20%

Nurture Yourself Sets Nurture Yourself Set

Ole Henriksen

Hemmottele ihoasi tällä ihastuttavalla Ole Henriksenin setillä. Wonderfeel Double Cleanser on täydellinen kylpyläkokemus kuivalle ja herkälle iholle.
28 €
35 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Nurture Yourself Sets
p90127927
v90127928
Ole Henriksen
EUR
28

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Hemmottele ihoasi tällä ihastuttavalla Ole Henriksenin setillä. Wonderfeel Double Cleanser on täydellinen kylpyläkokemus kuivalle ja herkälle iholle. Se poistaa meikin, lian ja epäpuhtaudet nopeasti ja antaa iholle samalla runsaasti hoitavaa kosteutta. HydraClay Detox Mask on huippusuositun Power Peel™ Transforming Facial Systemin kolmas vaihe. Naamion ainutlaatuinen koostumus sisältää kaoliinisavea ja viittä kasviperäistä öljyä. Se puhdistaa ihon syvältä ja täyttää ihon kosteudella. Rauhoittavat kasviuutteet tekevät tästä naamiosta niin miedon, että se sopii kaikkein kuivimmalle ja herkimmällekin iholle. Nurture Me Moisturizing Creme on miellyttävän täyteläinen voide, joka kirjaimellisesti sulautuu ihoon. Se sisältää ravitsevia vitamiineja, jotka pehmittävät ihoa ja vahvistavat ihon luontaista puolustusta. Se soveltuu erityisesti herkälle iholle ja herkästi punoittavalle iholle.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331