Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Clear Improvement Active Charcoal Mask 75ml
Kampanja -20%

Clear Improvement Active Charcoal Mask 75ml

Origins

Kun ympäristön saasteet ja lika tunkeutuvat ihoon, ihon luonnollinen suodatuskyky joutuu epätasapainoon, huokoset tukkeutuvat ja ihosta tulee samea ja väsynyt.
18,40 €
23 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Clear Improvement Active Charcoal Mask
p90555458
v90555459
Origins
EUR
18.4

Tuotearvostelut

Päivi | 17.12.2019
Ihan kiva tuote, mutta ei ihan niin hyvä kuin toivoin.
Anu | 13.05.2019
Toimii sekaiholle tosi hyvin! Itse käytän tätä vain rasvaiselle T-alueelle. Puhdistaa ja raikastaa ihoa ja säännöllisesti käytettynä tuntuu oikeasti vähentävän epäpuhtauksia.
Aada | 13.05.2019
Tämä naamio puhdistaa ihoa tehokkaasti, muttei kuivata ihoa kuin monet samantyyppiset hiilipohjaiset naamiot. Naamio jättää ihon raikkaan ja puhtaan tuntuiseksi, supistaa myös kivasti ihohuokosia.

Lisätietoja

Kun ympäristön saasteet ja lika tunkeutuvat ihoon, ihon luonnollinen suodatuskyky joutuu epätasapainoon, huokoset tukkeutuvat ja ihosta tulee samea ja väsynyt. Luonnon omat apukeinot vaikuttavat syvällä ja auttavat ihoa puolustautumaan. Naamio toimii magneetin tavoin ja imee huokosista saasteita ja epäpuhtauksia. Käyttö: Käytä kerran viikossa tai tarvittaessa. Avaa huokoset taputtelemalla ihoa lämpimällä pyyhkeellä ja levitä sitten naamio. Anna kuivua ja huuhdo pois huolellisesti. Iho saa uutta heleyttä. Nyt se pystyy taas hengittämään. Sopii kaikille ihotyypeille.
1. Käytä kerran viikossa, avaa ihohuokoset lämpimällä vedellä. 2. Levitä naamio ja anna kuivua. 3. Huuhtele huolellisesti.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331