Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Super Spot Remover
Super Spot Remover
Kampanja -20%

Super Spot Remover

Origins

Yksi pieni näppylä vai suurempi paukama? Hoida, torju ja vähennä epätasaisuuksia nopeasti. Levitä varovasti tarvittavalle alueelle.
14,40 €
18 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Laura | 9.03.2018
Hyvä tuote näpyille ja epäpuhtauksille. Sopii iltaisin laitettavaksi, jolloin seuraavana päivänä epäpuhtaudet ovat hävinneet mahdollisesti kokonaan. Huonona puolena on se, ettei tuote sovi hyvin meikin alle liimamaisuuden vuoksi.
Julia | 23.02.2018
Toimii hyvin ihonalaisiin näppylöihin! Eivät ne kokonaan häviä yön aikana, mutta eivät ole enää yhtään niin kipeitä tai isoja.
Iris | 22.02.2018
Tämä täsmähoito toimii. Itsellä aikaisemmin käytössä mm tea tree oil, josta ei apua. Tätä kannattaa laittaa heti näppylälle ja vähintään jokaiseksi yöksi. Pienentää näppylän kokoa ja se poistaa näppylän nopeammin.

Lisätietoja

Yksi pieni näppylä vai suurempi paukama? Hoida, torju ja vähennä epätasaisuuksia nopeasti. Levitä varovasti tarvittavalle alueelle. Tuote nopeuttaa paranemisprosessia ja vähentää tummia läiskiä. Rauhoittava kofeiini ja punainen levä vähentävät punoitusta ja ärsytystä. Tekee ihosta läiskättömämmän näköisen ja ehkäisee huokosten tukkeutumista vähentämällä ylimääräistä rasvaa, bakteereja ja likaa.
Koko:10 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331