Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti. Tilaa viimeistään 12.12. ja saat paketit ennen joulua (koskee PostNord kirjelähetyksiä).

A Perfect World™ Age-defense skin guardian with White Tea 50 ml

A Perfect World™ Age-defense skin guardian with White Tea 50 ml

Origins

Täydellisessä maailmassa iho ei koskaan vanhene ennenaikaisesti. Tässä tuotteessa Origins on löytänyt avaimen pitkäkestoiseen, nuorekkaaseen ulkonäköön, jossa on vahvuutta ja elinvoimaa.
59 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
A Perfect World™ Age-defense skin guardian with White Tea
p89499710
v89499711
Origins
EUR
59

Lisätietoja

Täydellisessä maailmassa iho ei koskaan vanhene ennenaikaisesti. Tässä tuotteessa Origins on löytänyt avaimen pitkäkestoiseen, nuorekkaaseen ulkonäköön, jossa on vahvuutta ja elinvoimaa. Se auttaa häivyttämään hapettumisen ja kuivumisen merkit ja suojaamaan ikääntymisen merkeiltä. Iho vahvistuu, kun sen ei tarvitse suojata itseään, minkä ansiosta on näkyvissä selkeitä parannuksia. Rauhoittava ja tasoittava vaikutus saadaan välittömästi. Tuntuu trooppiselta tuulahdukselta ja antaa nuorekkaan hehkun ihollesi. Käyttö: Voidaan käyttää sekä päivällä että yöllä. Levitä sormenpäillä ennen päivä- tai yövoidetta. Voidaan käyttää sellaisenaan tai meikin alla. Dermatologisesti testattu ja silmälääkäreiden testaama.
Koko:50 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331