Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Candy EdP 50 ml
Candy EdP 50 ml

Candy EdP 50 ml

Prada

Prada Candyn nautinto ja ilo on tasapainoinen tuoksu, jossa yhdistyvät ainutlaatuiset, laadukkaat ainesosat runsaina annoksina.
92 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Candy EdP
p881752
v43261791
Prada
EUR
92

Tuotearvostelut

Lisätietoja

Prada Candyn nautinto ja ilo on tasapainoinen tuoksu, jossa yhdistyvät ainutlaatuiset, laadukkaat ainesosat runsaina annoksina. Valkoinen myski ja jalo bentsoe yhdistyvät moderneihin karamellin sävyihin ainutlaatuiseksi tuoksuksi.
Myskin sekoitus:
Ajattoman myskin hieno tuulahdus täydentää bentsoe- ja karamellisävyjä ja paljastaa upean yhdistelmän tyypillisiä, klassisia vivahteita. Myskin silkinpehmeä, puuterimainen rakenne antaa tuoksulle hienostuneen ja tyylikkään luonteen.
Laosilaisen bentsoen yliannostus:
Bentsoeta saadaan Laosin metsässä kasvavien storaksipuiden pihkasta. Tässä tuoksussa sen pitoisuus on 12 prosenttia. Sen koukuttava ja aistikas, lämmin sekä makea balsamimainen sävy muistuttaa vaniljalta tuoksuvaa hunajaa.
Karamelliräjähdys:
Synteettinen karamelli sekoittuu yllättävästi bentsoen vivahteeseen. Karamellin tuoksu on haluttu, hauska, naisellinen ja ihanan koukuttava.
Koko:50 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331