Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

The Ritual Of Samurai Shave Cream 250 ml
Kampanja -20%

The Ritual Of Samurai Shave Cream 250 ml

Rituals

Ylellinen parranajovoide, joka ei vaahtoudu ja jonka levittämiseen ei tarvita sutia. Parranajo tarkasti läheltä ihoa onnistuu helposti.
17,52 €
21,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Osta tuote lahjapakkauksessa, ja saat enemmän vastinetta rahoillesi
The Ritual Of Samurai Shave Cream
p90696950
v90696951
Rituals
EUR
17.52

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Ylellinen parranajovoide, joka ei vaahtoudu ja jonka levittämiseen ei tarvita sutia. Parranajo tarkasti läheltä ihoa onnistuu helposti.
Parranajovoide luo suojakerroksen kasvojen ja parranajoterän väliin ja mahdollistaa parranajon läheltä ihoa. Ei aiheuta ärsytystä tai haavoja. Vaahtoamaton voide pehmentää partakarvat ja kosteuttaa ihoa sekä vähentää parranajon aiheuttamaa epämiellyttävää tunnetta.
Basilikalla on antioksidanttinen, supistava ja kosteuttava vaikutus. Se tuo iholle uutta energiaa.
Ginseng tunnetaan stressiä säätelevistä ja antioksidanttisista ominaisuuksistaan. Se tehostaa ihon aineenvaihduntaa ja kosteuttaa. Sisältää parhaita luonnollisia ainesosia. Myös pakkaus on ympäristöystävällinen. Elegantti, maskuliininen muotoilu ja antrasiitinharmaa väri yhdistettynä puuhun. Ympäristöystävällinen ja innovatiivinen täyttötoiminto. Kun voide loppuu, sen tilalle voi helposti vaihtaa täyttöpakkauksen. Yksinkertainen toimenpide ympäristön hyväksi. Sopii kaikille ihotyypeille urbaanissa ympäristössä. Myös herkälle, kuivalle ja rasvoittuvalle iholle sekä sekaiholle.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331