Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti

Cosmic Celebration Lash + Liner Gift Box
Cosmic Celebration Lash + Liner Gift Box
Cosmic Celebration Lash + Liner Gift Box
Cosmic Celebration Lash + Liner Gift Box
ONLY AT KICKS

Cosmic Celebration Lash + Liner Gift Box

Smashbox

Luo intensiivinen ja upea meikkilook tällä meikkisetillä. Pidentävä Full Exposure -maskara sisältää kuituja ja antaa ripsille tuuheutta jokaisella vedolla.
25 €
(Arvo:41)
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Cosmic Celebration Lash + Liner Gift Box
p94001986
v94001987
Smashbox
EUR
25

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Luo intensiivinen ja upea meikkilook tällä meikkisetillä. Pidentävä Full Exposure -maskara sisältää kuituja ja antaa ripsille tuuheutta jokaisella vedolla. Photo Finish Lash Primer hoitaa ripsiä, tehostaa maskaran efektiä ja tekee väristä vieläkin kestävämmän. Always On Gel Liner on vedenkestävä silmänrajaus, jolla on geelimäinen koostumus. Se levittyy iholle helposti ja on helppo häivyttää. Runsaspigmenttinen koostumus kestää 24 tuntia. Mitään tuotteista ei ole testattu eläimillä. Sisältää: • 1 normaalikokoinen Full Exposure -maskara • 1 deluxe-kokoinen Always On Gel Liner sävyssä Fishnet • 1 deluxe-kokoinen Photo Finish Lash Primer Tämä vuoden Smashbox-joulukokoelma sisältää meikkisettejä, jotka on suunniteltu yhteistyössä kalifornialaistaiteilija Jessica Weymouthin kanssa (@jessweymouth). Kukin pakkaus sisältää suosituimpia Smashbox-tuotteita, jotka sopivat ihanteellisesti kosmisten lookien luomiseen niin jouluna kuin sen jälkeenkin.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331