Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

MEMBERS ONLY: Clarins Lip Perfector -50% & D&G Light Blue Edt -50%

Always Sharp Lip Liner Clear
ONLY AT KICKS
Always Sharp Lip Liner Clear
p066690ad
v88752031
Smashbox
EUR
22

Always Sharp Lip Liner Clear

Smashbox

Uusi läpikuultava huulikynä ehkäisee huulipunan leviämistä. Sopii uusien Be Legendary -huulipunasävyjen kanssa.
22 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Uusi läpikuultava huulikynä ehkäisee huulipunan leviämistä. Sopii uusien Be Legendary -huulipunasävyjen kanssa. Läpikuultava lopputulos, punaiset sävyt säilyttävät elävyytensä ja roosat sävyt terävyytensä. Lisäksi läpikuultava huulikynä sopii kaikille ihonsävyille, etkä tarvitse peiliä.
Huulikynä liukuu helposti ja rajaa huulet ja muodostaa suojan, joka ehkäisee huulipunan leviämistä ja tahraamista. Varma pohjustustuote kauniille huulille, sopii erinomaisesti kaikkien huulipunien kanssa.
Elämä on liian lyhyt meikkikynien teroittamiseen. Kuten palkituissa Always Sharp -huulikynissämme, myös tässä on pieni, kiinteä huulikynä. Se teroittuu automaattisesti aina, kun kierrät korkin auki.
Päivitä huulimeikkisi täyttämättä meikkipussia. Nerokas läpikuultava ja itsestään teroittuva huulikynä takaa, että sinun ei tarvitse huolehtia sävyjen yhteensopivuudesta, tylsistä kynistä tai rajauksen tarkkuudesta.
• Sopii kaikille ihonsävyille
• Ehkäisee huulipunan leviämistä ja tahraamista päivän aikana
• Teroittuu automaattisesti aina, kun kierrät korkin auki
”Kun kuvaan mallia, jolla on runsaasti väriä sisältävää huulipunaa, se leviää ja tahraa helposti. Huulikynä vähentää huulimeikin korjaamistarvetta.” – Davis Factor, perustaja ja valokuvaaja
***
”Punaiset huulet ovat upeat, ja tämä huulikynä on salainen ase varmasti tehokkaaseen meikkiin. Se sopii uusien ja kauniiden Be Legendary -huulipunasävyjen kanssa. Vaikka se on näkymätön, se on meikkilaukkuni käytetyin tuote! – Lori Taylor Davis, Global Pro Lead Artist
Sävy:Transparentti
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331