Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Photo Finish Hydrating Under Eye Primer Transparent
Photo Finish Hydrating Under Eye Primer Transparent
ONLY AT KICKS

Photo Finish Hydrating Under Eye Primer Transparent

Smashbox

Mikä on Los Angelesin valokuvausstudiollamme työskentelevien ammattilaisten kuvauksiin luomien virkeiden, säväyttävien silmien salaisuus?
25 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Photo Finish Hydrating Under Eye Primer
p906080
v44022812
Smashbox
EUR
25

Tuotearvostelut

Ashley | 11.08.2019
Pretty good primer. Makes the application of concealer easier as it goes on a lot smoother and effortless. It doesn't make much of a difference with the wrinkles under the eyes or with increasing the longevity of the concealer. Not much of a difference with or without this.
Riina | 13.02.2019
Luo ihanan kosteutetun tunteen, eikä meikki keräänny läheskään niin paljon juonteisiin. Vähän lähti kyllä peitevoide rullaamaan, mutta voi myös olla että olisi tätä tuotetta pitänyt laittaa vähemmän mitä itse laitoin tai antaa imeytyä ensin :)
Christina | 8.03.2018
kosteuttaa ja kirkastaa silmänaluset ja itse laitan myös luomille mikäli on todella kuivat. Meikki pysyy paikallaan, iho kosteutettuna ja silmät avautuvat aivan uudella tavalla

Lisätietoja

Mikä on Los Angelesin valokuvausstudiollamme työskentelevien ammattilaisten kuvauksiin luomien virkeiden, säväyttävien silmien salaisuus? Kofeiinia sisältävä silmänalusten pohjustusvoiteemme auttaa nujertamaan turvotuksen ja tummat silmänaluset ja säilyttää peitevoiteen raikkaan näköisenä ja paakkuuntumattomana.
Koko:10 ml
Ihotyyppi:Ikääntynyt|Normaali|Kuiva
Sävy:Beige
Peittävyys:Kevyesti peittävä
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331