Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

Colonia Club Eau de Cologne 50 ml
Colonia Club Eau de Cologne 50 ml

Colonia Club Eau de Cologne 50 ml

Acqua di Parma

Hienostuneen tyylikäs versio klassisesta italialaisesta colognesta. Aistikas tuoksu, jossa tiivistyy nykyaikainen italialainen elämäntyyli.
91 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Colonia Club Eau de Cologne
p88339746
v88339747
Acqua di Parma
EUR
91

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Hienostuneen tyylikäs versio klassisesta italialaisesta colognesta. Aistikas tuoksu, jossa tiivistyy nykyaikainen italialainen elämäntyyli. Alkutuoksun sitrushedelmäisiin sävyihin sekoittuu nerolia, minttua ja galbanolia, ja niiden alta paljastuu innovatiivista raikkautta. Pohjatuoksun laventelin ja geraniumin aromaattisia tuoksunuotteja syventävät haitilaisen vetiverin puumaisuus, rehevä myski ja häivähdys ambraa. Miehelle, joka suhtautuu elämään intohimoisesti ja haluaa nauttia tuoksun raikkaudesta kaikkialla.
Koko:50 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331